Top

Ambicar

in_dashboard.jpg

AMBICAR is duidelijk een NIEUW CONCEPT technologie. Maar elk nieuw idee, concept, behalve dat het origineel moeten zijn voorzien van design, eenvoud en functionaliteit. In deze lijn hebben we een nieuwe auto luchtverfrisser ontwikkeld:
 

  • Een oplossing voor het probleem van het knoeien van luchtverfrissers raster dat in de auto het dashboard kan beschadigen.
  • Een perfect geïntegreerd in het interieur esthetiek van een voertuig, een kwaliteitsoplossing voor bestuurders bezorgd over de veiligheid en de verzorging van uw voertuig.
  • Een product van toekomstige waarde: universeel, navulbaar, veilig en aanpasbaar ontwerp.


AMBICAR - De Electrice Luchtverfrisser voor uw auto

Onze smaken zijn robuust, veilig en continu afgegeven op aanvraag via de diffuser-technologie. Het bereik van geuren Ambicar zijn van hoge kwaliteit en bevatten micro-ingekapselde natuurlijke oliën in aromatische tabletten. Met visie hebben we onze parfums ontworpen in lijn met de nieuwe trends in de opstelling en het gebruik van parfum essences zonder alcohol, oplosmiddel en zonder risico voor de gezondheid.

Met Ambicar is de inzet voor een kwaliteit en op lange termijn milieuvriendelijker te maken. Ambicar is een gepatenteerde en handelsmerk.

@