Top

Veel gestelde vragen over Ambicar


Kan Ambicar in elk voertuig?
U kunt. Ambicar maakt de installatie van het parfum in een dispenser 12V uitlaat van een voertuig onafhankelijk van merk of model.

Wat verschilt Ambicar van andere auto-luchtverfrissers?
Ambicar is een innovatief lucht verfrissing concept: de eerste universele, elektrische en oplaadbare geur dispenser voor auto's, die perfect past in het interieur van het voertuig. De geur dispenser, wanneer aangesloten op een AC-aansluiting in de auto, voorzichtig geeft de microcapsuled geuren (0% alcohol) vervat in de geplaatste geur-tabletten.

Heeft Ambicar hebben een garantie?
Ambicar is een product van hoge kwaliteit met een hoge levensduur. De geur dispenser wordt geleverd met een 2-jaar garantie. Ongeacht dat de werkelijke levensduur veel langer is.

Vragen over de geur dispenser

Hoe duurzaam is de geur dispenser?
Sinds Wij zijn toegewijd aan kwaliteit en veiligheid, werd Ambicar ontwikkeld voor maximale duurzaamheid en een lange levensduur. Uiteindelijk wordt de levensduur van Ambicar een garantie van twee jaar en indien adequaat behandeld, het kan zelfs blijven de functionaliteit voor 5-7 jaar.

Kan de geur dispenser houden voor een langere periode van tijd?
De Ambicar geur dispenser kan blijven continu en veilig aangesloten. Stroomverbruik is een marginale 2 watt. In het geval het voertuig niet wordt gebruikt voor 20 of meer dagen kan loskoppelen van de dispenser van de stopcontact.

Indien de eerder genoemde geval uitkomen, kan Ambicar schade aan de accu van mijn auto?
Nee Bij niet gebruik van de auto, dat enkele maanden moeten passeren om volledig leeglopen de accu door stroomverbruik Ambicar's. Wij raden het uitschakelen van Ambicar in dit geval vooral om de levensduur van de geur tabletten te bewaren.

Heeft de geur dispenser moeten worden verwijderd uit het stopcontact, om het uit te schakelen?
No De laterale verende ondersteuningen van Ambicar ontworpen zodanig dat slechts een geringe achterwaartse pull noodzakelijk te deactiveren. Een rode LED op de dispenser geeft aan of het wordt geactiveerd. Als de LED niet brandt, is Ambicar uitgeschakeld.

Vragen over de geur tabletten

Hoe lang gaan de parfum tabletten mee?
Twee Ambicar geur tabletten duurt 45 tot 60 dagen en bij een gemiddelde benuttingsgraad van 4-6 uur per dag. Om de levensduur van de tabletten te optimaliseren, adviseren wij het uitschakelen van de geur dispenser wanneer deze niet met behulp van het voertuig.

Hoe en wanneer moet ik de geur-tabletten?
De tabletten moeten worden uitgewisseld in koude toestand wanneer ze hun aromatische eigenschappen verliezen.

Heeft Ambicar werken ook samen met slechts een tablet?
De Ambicar geur dispenser moet bij voorkeur worden gemonteerd met twee geur-tabletten. Gebruik met slechts een tablet, terwijl mogelijk zal zijn dan optimaal geur intensiteit.

Vragen over waar te Ambicar luchtverfrissers en vullingen te kopen

Kan ik Ambicar online?
Absoluut. In onze online winkel vindt u ons complete assortiment.


Vragen over kwaliteit en milieu

Heeft Ambicar voldoen aan internationale kwaliteitsnormen?
Absoluut. Ambicar is een gepatenteerd product met een geregistreerd handelsmerk die aan de volgende wettelijke normen voldoet: