Top

Autoverzekering overzicht.

Auto - 468x60
 
 
Profielafbeelding
Delta lloyd
Wilt u uw auto verzekeren tegen schade die u met uw auto veroorzaakt aan anderen of aan uw eigen auto? Dan is de autoverzekering van Delta Lloyd een goede keuze! Bij schade bieden wij de Select Autoschade Service. De schade wordt zo altijd professioneel hersteld. Bovendien betaalt u minder eigen risico als u hier gebruik van maakt.
Advertiser logo
Eurototaal.nl
Per verzekeraar bestaan er grote verschillen in de tarieven van autoverzekeringen. Zo kan het aantal kilometers dat u per jaar aflegt ook een grote invloed hebben op de maandelijkse kosten. Het kan daarom erg aantrekkelijk zijn om regelmatig van verzekering te wisselen. Een autoverzekering afsluiten is vaak eenvoudiger dan u denkt. Veel verzekeraars bieden een overstapservice aan. Hierdoor is overstappen stukken eenvoudiger geworden. Bekijk de voorwaarden van onderstaande verzekeraars goed om te bepalen welke verzekering het best bij jou past.
Profielafbeelding
FBTO
Betaal alleen wat je zelf kiest. Want onze autoverzekering stel je zelf samen. En kun je het hele jaar door aanpassen. Makkelijk!​​​
  • Je kunt aanvullende modules het hele jaar door aan- en uitzetten.
  • Bij total loss en diefstal krijg je terug wat je voor j​e auto hebt betaald.
  • Makkelijk én voordelig parkeren met Yellowbrick. Nu met gratis registratie t.w.v. € 10,-!​
 
Profielafbeelding
HEMA.NL
Met een HEMA Autoverzekering profiteert u van lage premies en bent u verzekerd van een prima dekking. Afsluiten kan direct online.
Auto Image Banner 300x250
Nationale Nederlanden
Met de Autoverzekering van Nationale-Nederlanden bent u verzekerd van een uitstekende dekking tegen een goede prijs. In het geval van schade kunt u bij uw schademanager terecht voor een snelle en vakkundige afwikkeling.
Profielafbeelding

Ohra.nl

  • Scherpe premie: altijd een vaste lage prijs
  • Hoge no-claimkorting: u kunt eindigen op 82 procent
  • All risk dekking: hoogste score op kwaliteit en extra lage premie
Advertiser logo
Witgeld.nl
De verzekeringen van WitGeld zijn zeer voordelig.
De autoverzekering wordt door de markt gezien
als een van de scherpste en beschikt over uitgebreide
voorwaarden. Enkele voordelen: Nooit eigen risico,
pechhulp in het buitenland, nieuwwaarde regeling,
vrije keuze van reparatie.
Auto 120x60
Unive.nl
Voor een autoverzekering met een aantrekkelijke premie en een uitstekende service, zit u goed bij Univé. Zo is er voor elke portemonnee een autoverzekering. Want u bepaalt zelf hoe compleet u uw auto verzekert. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende service en staan wij dag en nacht klaar voor hulp bij een ongeval.

 
@